tarief vispas 2025

volwassenen  € 35,00 per jaar

acceptgiro € 40,-

verkoop winkel € 40,-

 

junior 14 / tot 20 jaar

kosten € 30.-

 

verkoop winkel € 33,-

 

jeugd tot 14 jaar

Kosten € 7,50

verkoopwinkel € 8,00

 

Weekvergunning ( alleen in gepacht water van HSV Den Helder) €11,00

HET INNEN VAN DE CONTRIBUTIE IN SAMENWERKING MET SPORTVISSERIJ NEDERLAND
Zoals u reeds heeft kunnen zien bij het innen van de contributie voor de vispas is het een en ander verandert. Wij zijn in samenwerking met Sportvisserij Nederland de contributie gaan innen. Wij, HSV Den Helder, hebben het innen van de contributie uitbesteed aan Sportvisserij Nederland, omdat zij alle handelingen doen vanaf het innen tot aan het versturen van de vispas.

Wij zijn begonnen om via incasso contributie te gaan innen. Een deel van de leden heeft al een incasso afgegeven en deze zijn intussen ook al verwerkt. U heeft een brief gekregen om een incasso af te geven voor de contributie. Wij hopen dat u dit gaat doen, omdat dit veel gemakkelijker en sneller gaat. Het grote voordeel is dan ook dat u in het vervolg vanzelf de contributie betaald en de vispas valt vanzelf bij u in de bus. U kunt dan gewoon vanaf 1 januari vissen.

Wanneer u niet op tijd betaald of als u geen incasso afgeeft dan kan dat tot gevolg hebben dat u straks uw vispas niet binnen enkele dagen in huis heeft. Betaald u later dan worden er per 14 dagen vispassen verstuurd naar de leden die dan betaald hebben. De service van betalen en direct de vispas in huis kan niet meer. Ik hoop dat u wilt meewerken aan deze manier van innen van de contributie, het heeft voor u en voor de vereniging een groot voordeel.

meer info over de vispas of regels klik hier

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur