img_1297 img_1295

even een leuk stukje van vandaag.

Ook dit jaar hebben we weer onze bootjes wedstrijd, Johan en Klaus waren lekker op tijd, hun horloge stond nog op winter tijd denk want zei waren er al om 08.30 lekker op tijd zullen we zeggen.(volgens insiders zenuwen het waren de kampioenen van vorig jaar),op Hans koopman moest we ook nog even wachten want zijn accu was leeg, de ander was zijn telefoon vergeten (Jessie) die kon dus nog even terug(bleek wel nodig te zijn later flink wat vis gevangen). Arno en Dirk waren al aan kijken welke ballen er geserveerd werden want zei waren zeker van de overwinnen vandaag. de mannen van Blankespoor hadden dit jaar voor een kaptein gezocht omdat zei na elke vis een neut nemen en verwachten dat ze niet meer nuchter aan de finish zouden komen. Jeff kreeg een macgyver zet van dirk voor reparatie en een schepnet van de mannen om geen vis meer te verspelen. Nou die had ik niet echt nodig vandaag mannen, we wilden naar de kano route maar de sluis deed het niet anderen gaven hier niet op en gaven gewoon vol gas. Ondanks de temperatuur wat eigenlijk te warm is waarbij we maar volgend jaar gaan kijken om het later te houden is er goed gevangen hierbij de uitslag.

Tom Michel 495 cm
 Johan Klaus 349 cm
 Danny  Jessie 343 cm
 Willem  Barry  305 cm
 Joop  Pierre  197 cm
 Marcel  Bart  144 cm
 Axel  Martijn  141 cm
 Arno  Dirk  74 cm
 Jeff  Fred  51 cm
 Hans  Willem  25 cm
 Chris Erik 0 cm
 Jerome  Patrick  0 cm
 Raymond  Jeroen  o cm

img_1317-groot2

Kampioenen 2016

Kampioenen 2016