16-19 november. Gewonnen weekend ‘De Koperen plas’

 

Afgelopen zomer wisten wij tijdens de karperwedstrijd georganiseerd door Hsv Den Helder de 1e plaats te behalen. Deze overwinning leverde ons naast de eer ook nog een lang weekend vissen op de Koperen plas op.

Besloten om in het najaar te vissen gingen we 16-19 november richting de Koperen plas. Buiten een zeer koud weekend was het resultaat wat wij daar mochten behalen om over naar huis te schrijven. Ons weekend eindige met 9 runs waarvan we 7 vissen konden landen. Hierbij zaten een reeks zeer mooie spiegels en 1 schub. De topvis van het weekend was de nummer 4 vis van het water, een bekende  oude spiegel van ruim 23 kilo! Dit maakte naast de overige vangsten ons hele weekend meer dan goed.

Hsv Den Helder bedankt voor het mogelijk maken van deze mooie prijs, wij hebben genoten!!

 

Groetjes Tim Bakker en Kjell Kuiters

 

kjell kopere plas (Kopie)

IMG-20181119-WA0007