Een aantal zit er al een tijdje op te wachten maar het officiële moment is daar….. de inschrijving voor de competitie streetfishing 2017 is GEOPEND!

The battle continues… Na het grote succes van vorig jaar organiseren we dit jaar ook weer de streetfishing competitie. Alkmaar, Utrecht, Zaandam, Amersfoort, Haarlem en Amsterdam zullen het strijdtoneel zijn van de competitie. Dit jaar zijn er uiteraard ook weer mooie prijzen te winnen en ligt er voor iedere deelnemer een goodiebag klaar.
Iedereen van 10 jaar en ouder kan meedoen. Een team bestaat uit vier deelnemers waarvan twee streetfishers 21 jaar of ouder mogen zijn. Ieder team mag twee reserve deelnemers hebben. Van de zes wedstrijden moet je er minimaal 5 meedoen.
De wedstrijddata zijn als volgt: 26 februari Alkmaar 12 maart Utrecht 26 maart Zaandam 27 mei (zaterdag) Amersfoort 11 juni Haarlem 25 juni Amsterdam (finale)

 

Voor meer informatie en het inschrijven kijk op: http://www.sportvisserijmidwestnederland.nl/wedstrijden/streetfishing-2017/

of neem contact op met Jorke Wessels, jorke@smwn.nl / 0251-745663.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jorke Wessels

Sportvisserij MidWest Nederland